Complete metamorfose binnen één dag!
5 (100%) 1 vote

Naast mijn werkzaamheden als schoonheidsspecialiste maak ik deel uit van Het Make-over Team in Sint-Oedenrode. Het team bestaat uit drie enthousiaste ondernemers, namelijk Fanny (personal shopper), Eva (hairstylist) en ik (visagist). Wij richten ons op complete metamorfoses binnen één dag. In juni hadden we Ankie in de make-over.

Ankie wilde graag tips hoe ze haar rode wangen en donkere kringen rondom haar ogen kan camoufleren zonder dat ze zich overdreven op hoeft te maken. Ankie gebruikt niet veel make-up, alleen een BB cream. Een BB cream zorgt voor een mooi glans en een warme teint, maar camoufleert weinig. Het is een hele mooie basismake-up, zeker als je het naturel wil houden. Om de rode wangen te camoufleren heb ik een foundation (op poederbasis) aangebracht. Dit geeft voldoende dekking en laat toch nog iets van haar rode wangen doorschemeren voor een natuurlijk effect. De donkere kringen heb ik gecamoufleerd met een concealer op crèmebasis wat ik zowel onder haar ogen als op het bewegend ooglid heb aangebracht. De turquoise kleur van de shawl heb ik doorgetrokken in de oogmake-up en de lippen zijn voorzien van een mooie lipgloss.

Wilt u meer informatie over een complete metamorfose? Neem dan contact op met Het Make-over Team: info@hetmakeoverteam.nl.

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This