Complete metamorfose binnen één dag!
5 (100%) 1 vote

Naast mijn werkzaamheden als schoonheidsspecialiste maak ik deel uit van Het Make-over Team in Sint-Oedenrode. Het team bestaat uit drie enthousiaste ondernemers, namelijk Fanny (personal shopper), Eva (hairstylist) en ik (visagist). Wij richten ons op complete metamorfoses binnen één dag. Op dinsdag 24 maart hadden we Dianne de Brouwer in de make-over.

Hierna volgt een korte omschrijving hoe ik haar natuurlijke schoonheid heb geaccentueerd.

Dianne heeft een lichte huid met  wat roodheden in haar gezicht. Ik heb een foundation en concealer onder haar ogen aangebracht om haar huid te egaliseren waardoor haar ogen nog meer sprankelen. Haar wenkbrauwen heb ik getekend met een wenkbrauwpoeder. Natureltinten passen goed bij haar mooie blauwe ogen. Op het ooglid  breng ik een zalmkleurige oogschaduw aan en tegen de arcadeboog een grijsbruine kleur oogschaduw welke ik ook als eyeliner gebruik om haar ogen meer expressie te geven. Het accent heb ik op haar lippen gelegd door  een zachte dieproze kleur lipstick aan te brengen welke goed past bij haar bril en huidskleur.

Wilt u meer informatie over een complete metamorfose? Neem dan contact op met Het Make-over Team: info@hetmakeoverteam.nl.

 

 

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This