Dianne Styling – Sint-Oedenrode
5 (100%) 1 vote

Even voorstellen…….

Mijn naam is Dianne van Erp en ik ben getrouwd met Marc. Samen wonen wij met onze twee prachtige dochters in Sint-Oedenrode. Ik ben momenteel druk bezig met het ontwikkelen van mijn bedrijf genaamd Dianne Styling. Na de MAVO heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialist / visagist afgerond bij ROC Eindhoven, waarna ik veel praktijkervaring heb opgedaan bij een schoonheidssalon in Sint-Oedenrode. Om mijn klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, blijf ik diverse opleidingen / cursussen volgen om mijn kennis up to date te houden. Zo heb ik me in 2013 verder gespecialiseerd in de wereld van visagie (www.styling-opleidingen.nl).

Het idee om een bedrijf op te starten komt voort uit een passie voor schoonheidsverzorging. Ik geniet van het resultaat na een gezichtsbehandeling, van een mooi geëpileerde wenkbrauw of het aanbrengen van een make-up, geheel naar de wensen van de klant. Kortom vind ik het geweldig om iedere dag weer bezig te zijn met hetgeen wat ik leuk vind. In het contact met mijn klanten staat persoonlijke aandacht en luisteren naar de wensen van de klant centraal. Het doet mij goed om mijn klanten te laten stralen, zodat zij tevreden en vol zelfvertrouwen de deur uit gaan.

Bent u benieuwd naar mijn diensten of heeft u vragen? Voor meer informatie kunt u kijken op mijn website of contact met mij opnemen.

Tot ziens!

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This