Dianne Styling start met het cosmeticamerk Medik8
5 (100%) 1 vote

Zaterdag 14 september heb ik een bezoek gebracht aan Beauty Salon Dimensions (vakbeurs voor de schoonheidsverzorging) in Utrecht.

Dit jaar waren er weer veel professionals die hun weg baanden door de stands die ieder hun eigen product promootten. Ook ik liep tussen de stands door met als doel een nieuw cosmeticamerk uit te zoeken voor in mijn salon. De keuze is gevallen op Medik8!

Ik vond het een hele uitdaging om een nieuw merk uit te zoeken, aangezien er ontzettend veel cosmeticamerken op de markt zijn. Bijvoorbeeld Mikos, Anubis, SPAtreatments, Vyon en zo zijn er nog meer. Ze beloven allemaal dat de producten van hoge kwaliteit en zeer effectief zijn, een  aangename textuur hebben etc.

Vooraf heb ik informatie opgezocht over diverse cosmeticamerken via websites en door recensies te lezen van professionals en klanten over de producten. Tijdens de beurs heb ik de stands bezocht van Medik8, Anubis en Vyon en heb ik enkele producten thuis uitgeprobeerd. Wat ik met name belangrijk vind is dat er geen conserveringsmiddelen toegevoegd zijn aan de producten.  Zo is Medik8  parabenen vrij. Parabenen worden gebruikt als conserveermiddel en antibacteriële stoffen in huidverzorgingsproducten. Ze kunnen in sommige gevallen een allergische reactie veroorzaken.  Ook gebruikt Medik8 geen SLS, SLES en sulfaten. Dit zijn middelen die o.a. gebruikt worden in shampoos en reinigingsmiddelen. Ook deze middelen kunnen de huid irriteren.  Daarnaast zit er geen parfum in de producten van medik8 (zij maken alleen gebruik van natuurlijke extracten die een heerlijke geur geven). De producten van Medik8 zijn geschikt voor een gevoelige huid, zodat ze door iedereen kunnen worden gebruikt.

Inmiddels zijn de producenten binnen en kan ik vol enthousiasme aan de slag. Bent u benieuwd naar een gezichtsbehandeling met de verzorgingsproducten van Medik8? Neem dan contact met mij op.

 

 

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This