Effectief ontharen en nog natuurlijk ook
5 (100%) 2 votes

Harsen met suikerpasta is een effectieve en natuurlijk manier om op de gewenste plekken haarloos door het leven te gaan. Geen chemisch spulletje op je huid. De suikerpasta kun je zelfs eten. Al zou ik dat niet doen. De pijn is relatief. Helemaal als je in je achterhoofd houdt dat je voor minstens 3 weken klaar bent. Hoe fijn is dat?!


Mijn huid kan niet tegen scheren. Dus die optie valt af. Zodra ik mijn epilady uit de kast trek, krijg ik spontaan een zweetaanval. Wat een martelwerktuig blijkt dat. Die optie valt dus inmiddels ook af. Chemische ontharingsmiddelen wil ik niet op mijn huid. Wat blijft er dan nog over?! Nou, ik heb me laten ontharen met suikerpasta door mijn schoonheidsspecialiste Dianne. Dit is mij zo wonderbaarlijk goed bevallen, dat ik er zelfs over ga bloggen.


Een effectieve ontharingsmethode zonder irritatie, chemische rommel en rode vlekken = het kan!
 

Laatst vertelde Dianne zo enthousiast over deze nieuwe ontharingsmethode dat ik de proef op de som nam. Ontharen met suikerpasta is anders dan het traditionele harsen of waxen. De techniek maakt ook geen gebruik van (plak)strips. Dankzij deze methode heb ik geen rode vlekken, geen ingegroeide haartjes en ook geen onuitstaanbare jeuk. 


Pijn is fijn 
Ik vond het best een beetje spannend om mijn oksels, benen en vooral bikinilijn te laten harsen. Eenmaal bezig ebde die spanning weg. Oké het doet even pijn. Maar gewoon de tandjes op elkaar. Wie mooi wil zijn moet (soms) pijn lijden toch? Opmerkelijk is dat mijn scheenbenen het gevoeligst waren, je zou zeggen …


Hoe de methode met suikerpasta werkt

De huid wordt eerst gereinigd en krijgt daarna een witte poeder. Met de handen wordt een bal gekneed van de suikerpasta. Hiervan krijg je drie lagen. Paar keer heen en weer wrijven en HOPPA in 1 ferme beweging alles eraf. Mét de haarrichting mee. In tegenstelling tot de traditionele methode van harsen (met strips), wat tegen de haarrichting in gebeurt. Hierdoor breken er veeeeel minder  haartjes af en geeft de behandeling weinig irritatie. Plus veel minder kans op ingegroeide haartjes. 


Nazorg

Na het harsen brengt Dianne op de onthaarde huid een olie aan met een haarremmer. Of dat nu een placebo is of niet, het idee is fijn. Een zalfje brengt mijn huid tot rust. Dit heeft mijn huid ook even nodig. Ik heb een gevoelige huid. Na de behandeling voelt deze dan ook beurs. Met een halve dag was dit gevoel weg.


Ik ben inmiddels twee weken verder. Alsof er nooit haar heeft gezeten … heerlijk!

 

Groetjes, 

Elle

 Blog Elle elle schrijft 3kopie

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This