Gezichtsverzorging voor kinderen?
5 (100%) 1 vote

Loverock gezichtscreme

De filosofie achter dit product sprak mij aan waardoor ik besloot om de Love Pure Skin gezichtscrème aan te schaffen voor mijn oudste dochter. De kinderhuid is namelijk vijf keer zo dun en droger dan een huid van een volwassene. De oorzaak hiervan is dat de talgproducerende klieren klein zijn en de productie van huidvetten beperkt is.

De crème smeert redelijk goed uit en je hoeft maar een kleine hoeveelheid te gebruiken. De geur is neutraal met een frisse ondertoon. Wat mij aanspreekt is dat het product 98% natuurlijke ingrediënten bevat en dat het vrij is van parabenen, siliconen en sulfaten*. Daarnaast bevat het product allergeenvrije parfum. Het product hydrateert en beschermd de huid tegen kou, wind en zon. Zeker nu we de winterperiode ingaan is het belangrijk om de kinderhuid goed te beschermen. Niet alleen tegen de kou en wind, maar ook tegen de warmte van binnen waardoor de huid uitdroogt. Wat mij ook aanspreekt is dat het product een natuurlijke zonnefilter bevat die de huid beschermd tegen de UV-A en UV-B stralen, die ook in herfst- en winterperiode aanwezig zijn. Kortom, ik ben zeer enthousiast!

Loverock etuiNaast gezichtscrème heeft Loverock ook bodylotion, diverse haar-, bad- en doucheproducten en zonbescherming. Bent u benieuwd naar de producten van Loverock en wilt u de producten eens uitproberen? Dan kunt u bij mij terecht voor een leuke giftbag met daarin 3 mini’s  (gezichtscrème, bodylotion & badschuim) voor  € 9,95.  Ook leuk als cadeautje voor de Sint / Kerst!

Meer informatie over Loverock kunt u vinden op: http://loverock.eu/

 

* Parabenen zijn chemische stoffen die ervoor zorgen dat producten langer houdbaar blijven. Siliconen zijn synthetische stoffen en zorgen voor een laagje op de huid waardoor o.a. vochtverlies tegengehouden wordt en  oneffenheden van de huid op worden gevuld.  Over siliconen zijn veel discussies gaande of deze nu wel of niet schadelijk zijn, aangezien sommige beweren dat het de huid ook afsluit. Sulfaten zijn chemische werkstoffen en hebben een sterk reinigende werking waardoor de huid ook ontdaan wordt van talg met als gevolg een droge, geïrriteerde en gevoelige huid.

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This