Heerlijk die zon, maar bescherm je huid!
Rate this post

Brush On Block bevat de natuurlijke actieve zonbeschermde ingrediënten titanium dioxide en zinc oxide om een volledig onzichtbare bescherming te bieden dat erg gemakkelijk aan te brengen is. Brush On Block is een gemakkelijke, snelle en effectieve manier om elke dag de huid van uw hele gezin te beschermen.

Brush On Block irriteert niet, is water- en transpiratiebestendig en zit in een patenthoudende, zelfdoserende kwast. Normale (chemische) zonbeschermers worden geabsorbeerd in de huid. Brush On Block gebruikt natuurlijke mineralen die op de huid blijven liggen en de zonnestralen reflecteren. Brush On Block wordt niet geabsorbeerd door de huid, irriteert niet en verstopt tevens de poriën niet. Brush On Block is daarom ook ideaal voor mensen met acne of een gevoelige huid.

Voordelen op een rij

– SPF 30Brush on Block
– Water- en transpiratiebestendig
– Niet vies en plakkerig
– Loopt niet in de ogen
– Kunt u gebruiken onder en over uw make-up
– Irriteert niet
– Zal niet leiden tot onzuiverheden
– Gemakkelijk aan te brengen
– Geweldig om te gebruiken op dunner wordend haar of kale plekken
– Te gebruiken door mannen, vrouwen en kinderen

De Brush on Block gaat zo’n 6 tot 8 weken mee en is tevens verkrijgbaar in een navulling.

 

 

 

 

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This