Nieuw anti-ageing serum
5 (100%) 1 vote

Medik8 heeft een nieuw product in het assortiment, namelijk de r-Retinoate. De r-Retinoate is een doorbraak in de anti-ageing huidverbetering door het ingrediënt retinyl retinoate. R-Retinoate heeft een lichte crème-serumachtige textuur met een lichte geur. Het product is niet vet, absorbeert snel en hydrateert om tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Voordelen van r-Retionater-retionatie
– Geen irritatie wat wel kan worden ervaren met gewone retinol.
– Zowel voor overdag als nacht. Dit in tegenstelling tot retinol, wat alleen s’nachts wordt geadviseerd. Retinol is lichtgevoelig wat bij overdag gebruik kan leiden tot huidirritatie.
– Vrij van parabenen, geurstoffen, siliconen, alcohol, glycolen en mineraalolie.

Hoofdingrediënten
Retinyl Retinoate: effectiever en minder irriterend dan retinol. Stimuleert de aanmaak van collageen, stimuleert huidcelvernieuwing en helpt verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Verbetert de huidstructuur.
Vitamine E: een krachtige antioxidant om vrije radicalen te bestrijden. Anti-ageing en hydraterend.
Vitamine C: een antioxidant die UV-geïndiceerde vrije radicalen bestrijdt tegen de zichtbare tekenen van veroudering. De combinatie van vitamine C en E verhoogt de totale antioxiderende werking.
Hyaluronzuur: trekt vocht in de huid en ondersteunt de huidstructuur om deze gehydrateerd en soepel te houden.
Glycerine: een effectieve vochtinbrenger die de natuurlijke huid barrièrefunctie ondersteunt.

De combinatie van deze ingrediënten werkt doeltreffend in het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Al na 6 weken lijkt de huid visueel voller en helderder.

Benieuwd naar dit product? Maak dan een afspraak om dit product te ervaren.

 

 

 

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This