Nieuwe gezichtsbehandeling: Radiance Facial Treatment
4.5 (90%) 2 votes

Nieuw bij Dianne styling, de Radiance Facial treatment. Deze luxe gezichtsbehandeling geeft de huid een flinke boost en is uitermate geschikt als oppepper na de zomer, met name door de vitamine C (L-ascorbinezuur). Het verbetert de uitstraling van een doffe en vermoeide huid en het geeft een gevoel van verwennerij.

Deze behandeling bestaat uit:
-Reiniging
-Epileren
-Dieptereiniging met Bamboo Micro Polish
-Dieptereiniging met Superfacial Peel
-Verwijderen van onzuiverheden
-Radiance mask (10% L-ascorbinezuur)
-Serums, dagverzorging en Physical sunscreen ter afsluiting van de behandeling

Prijs: € 55,-
Duur: 1 a 1,5 uur

 

Vitamine C
Vitamine C is een belangrijke antioxidant welke zowel in voeding als in huidverzorgingsproducten zit.
De belangrijkste bronnen van vitamine c in voeding zijn groenten (rode paprika, broccoli), fruit (citrusfruit, kiwi, aardbeien) en aardappelen. Vitamine C in verzorgingsproducten stimuleert de aanmaak van collageen om tekenen van huidveroudering te minimaliseren en neutraliseert vrije radicalen.

Antioxidanten en vrije radicalen?
vrije-radicalen-gezondheid-300x191In de beautybranche wordt veel gesproken over antioxidanten en vrije radicalen, maar wat betekent dat? Vrije radicalen zijn agressieve stoffen welke schade aan de huid kunnen brengen. Een teveel aan vrije radicalen noemt men oxidatieve stress. Denk bijvoorbeeld aan een appel die bruin wordt na het opensnijden. Vrije radicalen kunnen o.a. ontstaan door sigarettenrook (actieve en passieve), te lange blootstelling aan de zon, alcohol en stress. Schade aan de huid door vrije radicalen uit zich in vroegtijdige huidveroudering doordat cellen beschadigen.
Antioxidanten zijn enzymen die de cellen beschermen voor vrije radicalen. Van nature hebben we antioxidantenzymen in ons lichaam en halen we deze uit voeding. Een antioxidant in huidverzorgingsproducten helpt plaatselijk bij het verminderen en voorkomen van schade in het uiterlijk.

 

 

 

 

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This