Nieuwe trend op het gebied van ontharen
4 (80%) 4 votes

Tijdens het bezoek aan de Beauty Trade Special in s’-Hertogenbosch heb ik  me opgegeven voor de 2-daagse training sugaring, oftewel ontharen met een zachte suikerpasta. Het is de trend op dit moment op het gebied van ontharen en vraagt  om een ander techniek dan harsen. De pasta wordt met de haargroeirichting mee verwijderd, waardoor  je minder huidirritatie krijgt en de haren minder afbreken (in vergelijking met harsen).

 

Voordelen op een rij:

          het geeft langdurig resultaat door minder gebroken haren

          het is minder pijnlijk

          minder huidirritatie

          een zachte huid door het aanwezige peeling-effect

          zeer geschikt voor gevoelige huiddelen (zoals bikinilijn en oksels)

          100% natuurlijk zonder chemische toevoegingen

 

Het ontharen met deze pasta is geschikt voor  het hele lichaam en het gezicht. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen is het een fijne manier van ontharen (bijv. op de rug).

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This