Over Dianne – Schoonheidsspecialiste & visagiste

Dianne van Erp

Dianne van Erp

 ‘Dianne kan veel, doet veel, wil meer, steeds beter!’

Wie ben ik
Mijn naam is Dianne van Erp, geboren en getogen in Sint-Oedenrode, getrouwd en trotse moeder van 3 meiden. Sinds 2014 ben ik eigenaresse van Dianne Styling, een schoonheidssalon op de eerste verdieping.

In de salon zijn de gezichtsbehandeling geheel op maat en krijg je persoonlijk advies om thuis de huid goed te verzorgen. Het is fijn om samen met mijn klanten te werken aan stralend ouder worden, waarin ik persoonlijk contact met mijn klanten heel belangrijk vind.

Eén van onze laatste specialisaties is Natural Face Lifting. Een unieke huidverbeterende behandeling waarmee je met manuele technieken de huid op een natuurlijke manier gaat liften en meer stevigheid geeft. Deze behandeling wordt niet alleen ingezet op huidveroudering, maar ook op een huid met rosacea of(passieve) acne.

Abonnementen
Wij werken met abonnementen. Dat geeft veel voordelen! Zo krijg je iedere maand een heerlijke gezichtsbehandeling geheel afgestemd op de behoefte van jouw huid voor een vast bedrag per maand. Door een maandelijkse afspraak is er goed zicht op de huidconditie en wordt de behandeling daarop aangepast. De behoeften van de huid kunnen namelijk sterk wisselen door zowel intrinsieke (bijv. hormonale wisselingen) als extrinsieke (bijv. zonlicht) factoren.
Een bijkomend voordeel is dat losse behandelingen, zoals verven of ontharen van bovenlip, mee inbegrepen zijn in het abonnement. Zo zie je er altijd verzorgt uit.

Naast de behandelingen in de salon is het belangrijk om de huid ook thuis goed te verzorgen. Daarom krijg je bij het afsluiten van het abonnement voor het eerste kwartaal een reiniging, serum en dagverzorging mee.

De voordelen van een abonnement op een rij:

  • Optimale verzorging en begeleiding in huidverbetering.
  • Eén vast bedrag per maand.
  • Je krijgt voor het eerste kwartaal basis huidverzorgingsproducten t.w.v. € 150,- mee.
  • Afspraken worden voor een half jaar ingepland.

Abonnementen zijn al verkrijgbaar vanaf €40,- in de maand.

Pin It on Pinterest

Share This