Stralend de feestdagen in met de Wet & Dry eyeshadow
5 (100%) 1 vote

Er stralend uitzien tijdens de feestdagen? Met deze  Wet & Dry eyeshadow van Golden Rose gaat dat zeker lukken! Deze palettes zijn er in zeven prachtige kleurencombinaties en zowel nat als droog aan te brengen. Voor een natuurlijk effect brengt u deze oogschaduw droog aan en voor een zwaarder effect  kan deze nat aangebracht worden. Ook is deze oogschaduw (nat) zeer geschikt om als eyeliner te dragen. Het product is makkelijk op het ooglid aan te brengen en goed  te blenden. De oogschaduw bevat een mooie glans, waardoor deze ook zeer geschikt is voor feestjes. Van een klassieke oogmake-up tot  smokey eyes. Benieuwd naar de kleuren en hoe deze  aan te brengen? Neem dan contact met mij op voor een make-up advies op maat.

 

 

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This