Tips voor een Paaspop-proof make-up
5 (100%) 1 vote

Paaspop, wat een feest!. Het is een ware beleving en voor ieder wat wils. Er hebben al veel mensen donderdag- (ledenavond Rabobank) en vrijdagavond een bezoek gebracht aan dit evenement, maar voor vele begint het feestweekend vandaag. Niet alleen het daar zijn, maar ook de voorbereiding maken deel uit van die beleving.

Wat trek je aan? Hoe draag je je haar en niet te vergeten je make-up?

 

Het is belangrijk dat de make-up zo goed als heel de dag/avond blijft zitten, of je nu alleen mascara of veel make-up draagt. Zeker gezien de omstandigheden zoals een hoge luchtvochtigheid in de tenten en het bier wat regelmatig door de lucht vliegt en uiteindelijk op je gezicht terecht komt. Ook transpireer je meer (en de mensen die om je heen hangen ook).

Tips zijn in dit geval dus heel handig om je make-up Paaspop-proof te maken.

 

Tip 1: PrimersMineralogie face-primer

Gebruik een primer zowel onder je basismake-up (foundation, BB-cream etc) als onder je oogschaduw. Dat zijn twee verschillende producten. Het zorgt er voor dat je basismake-up beter hecht en daardoor beter blijft zitten. Tevens voorkom je dat de oogschaduw zich ophoopt in de arcadeboog.

 

Tip 2: Waterproof mascara / oogpotlood / eyeliner

Dit voorkomt dat je mascara of oogpotloodlijntje uit gaat lopen door het transpireren.

Heb je geen waterproof of langhoudend oogpotlood, breng dan een laagje oogschaduw over het oogpotloodlijntje aan. Dit zorgt er voor dat het lijntje langer houdend is.

 

Tip 3: Langhoudende lippenstift

langhoudende lippenstiftOver het algemeen blijft matte lippenstift beter zitten dan een glanzende lippenstift. Toch is het mogelijk om iedere lippenstift langer houdend te maken door een dun laagje poeder over je lippenstift aan te brengen.

Stap 1:  Breng een lippotlood aan over de hele lip

Stap 2: Breng vervolgens een lippenstift aan

Stap 3:  Hap de lippenstift af

Stap 4:  Breng  deppend met een kwast poeder op de lippen aan

Stap 2, 3 en 4 kun je nogmaals herhalen voor een nog beter resultaat.

 

Tip 4: Afpoederen

Door de basismake-up en de oogschaduw af te poederen blijft deze beter zitten, want poeder absorbeert het natuurlijke huidvet.

 

Tip 5: FixeersprayMineralogie skin spritz

Tot slot gebruik je een fixeerspray om je make-up te fixeren. Dit zorgt voor een sterke hechting van de make-up aan de huid en geeft tevens een natuurlijk glanzend effect.

 

Fijn Paas(pop)weekend!

 

 

 

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This