Top serum voor roodheid in de huid
5 (100%) 1 vote

 

Afgelopen week oRed Alert serumntving ik een klant in de salon met de vraag of er een product was voor een geïrriteerde huid.

De irritatie bevond zich met name op haar voorhoofd. De huid was vlekkerig rood met schilfertjes en ze gaf aan dat de huid af en toe jeukte. Haar huid werd afgelopen tijd dagelijks blootgesteld aan grote temperatuurverschillen.

Ik heb haar een proefmonster gegeven van het Red Alert serum van Medik8, zodat ze dit op haar voorhoofd aan kon brengen. Na twee dagen was de roodheid zo goed als weg en na vier dagen was er niets meer te zien van de irritatie. Ze had het product in de ochtend en avond aangebracht. De klant had nog wat over en bracht dit aan rondom haar neus waar haar huid geïrriteerd was door de verkoudheid. Ook na enkele dagen was de irritatie rondom haar neus weg. Ze was enthousiast over dit product en tevreden over het resultaat.
Het serum is uitermate geschikt voor couperose, rosacea en een rode gloed en heeft een intensief verzachtend en kalmerend effect op de roodheid en irritatie. Door het gebruik van dit product wordt de huidbarrière en conditie van de huid verbeterd.

Resultaat Red Alert
Heeft u ook last van roodheid in de huid en bent u benieuwd naar het serum of andere producten om roodheid te verminderen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This