Van dof naar vitaal
5 (100%) 2 votes

Gezichtsbehandeling voor de donkere dagen

Heb jij ook zo’n grauwe tint in de winter? Nu het buiten koud is en snel donker, oogt mijn gezichtshuid dof. Mijn huid kan wel een boost gebruiken. Mijn schoonheidsspecialiste Dianne heeft daar een nieuwe behandeling voor: de Radiance Facial Treatment. Het resultaat na 1,5 uur verwennerij? Ik heb weer een gezonde blos op mijn wangen en mijn huid voelt heerlijk aan. Mijn huid lijkt strakker.

 
Zodra ik neerplof op de behandelstoel van Dianne begint de ontspanning. De boel even de boel laten. Heeeerlijk! Op de achtergrond plingelt een lekker muziekje. Ze begint met het reinigen van mijn gezicht. Met een bamboo scrub die fantastisch ruikt verwijdert ze de dode huidcellen van mijn gezicht. De bruin/oranje peeling die ze daarna aanbrengt stinkt enorm. Na 10 minuten haalt ze die er gelukkig weer af. Maar goed, als het goed doet… hé dan hoor je mij niet klagen. Na het verwijderen van mijn mee-eters krijg ik een heerlijk koel wit masker. Na 10 minuten gaat ook dat er weer af.

Vitamine C voor je huid
Tijdens de behandeling krijg ik verschillende keren een warm kompres en wordt mijn gezicht meerdere malen schoongemaakt. Mijn gezicht wordt ook een beetje gemasseerd. Met een vocht inbrengend serem en een crème rondt ze de behandeling af. Ik krijg nog een lekker glaasje sinaasappelsap. “Past goed bij de Vitamine C die ook in de gebruikte producten zit”, aldus Dianne.

Winterproof
Eenmaal thuis kijk ik in de spiegel en het lijkt echt alsof ik er beter op geworden ben. Ik heb me door Dianne laten vertellen dat de genuttigde zon van de zomer (die voelt als een eeuw geleden) mijn gezichtshuid dikker heeft gemaakt. Dit zorgt dan in de winter voor een grauwe gloed. En dat klopt. Mijn gezichtshuid zag wat grauw/dof en nu niet meer. Mijn gezichtshuid lijkt nu bruiner en frisser. Dat komt dus doordat de scrub en peeling een laagje hebben weggehaald en de maskers en goedjes die ze op mijn gezicht heeft gesmeerd mijn huid hebben gevoed.

 
We zijn inmiddels 2 weken verder en mijn gezichtshuid ziet er nog steeds fris uit. Ook de wat bruinere teint houdt aan. Hierdoor zie ik er meer uitgerust uit. Wel zo fijn in de winter!

Groetjes,

Elle

 

 

 

 

 

 

 

Over 

Dianne laat jou stralen!
Zij heeft zich gespecialiseerd in de visagie en staat voor iedere gelegenheid voor je klaar! Of het nu gaat om een natural look, avondmake-up of bruidsmake-up. Wil je leren om jezelf goed op te maken? Dan geeft Dianne make-up advies op maat of in groepsverband tijdens een interactieve workshop.
In de schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht en professioneel advies centraal en zijn de gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging en huidverbetering. Echt even een moment voor jezelf!

    Find more about me on:
  • googleplus
  • facebook
  • pinterest
  • twitter

Reacties

Pin It on Pinterest

Share This